StartfenGO Ücretsiz Sömestir Kampı ile Başarıya Bir Adım Daha Yaklaş!

 

Sömestir tatili, öğrenciler için dinlenme ve eğlenme fırsatının yanı sıra akademik başarıya bir adım daha yaklaşma şansını da sunuyor. Bu yıl, StartfenGO olarak öğrencilerimizin başarı yolculuğuna katkıda bulunmak amacıyla Ücretsiz Sömestir Kampı'nı başlatıyoruz. Eğitimde çığır açan yöntemlerle donatılmış bu kamp, öğrencilerimizin okul ve sınav başarılarını artırmayı hedefliyor.

Ücretsiz Sömestir Kampı'na Nasıl Katılabilirsin?

Eğer hala StartfenGO öğrencisi değilsen, endişelenme! 29 Ocak - 2 Şubat tarihleri arasında StartfenGO üzerinden Ücretsiz Sömestir Kampı'na katılabilirsin. Bu benzersiz fırsatı kaçırmamak için hemen kaydol ve sınav hazırlığında bir adım öne geç!

LGS'ye Özel Hazırlanan Kamp Programı

Ücretsiz Sömestir Kampı, özellikle LGS (Liselere Geçiş Sınavı) öğrencilerini hedefleyerek özenle hazırlandı. Canlı dersler, yeni nesil soru çözümleri ve online deneme sınavları gibi pek çok öğrenme aracıyla dolu kamp programı, öğrencilerin LGS'ye hazırlık sürecini daha etkili ve verimli bir şekilde yönetmelerine yardımcı olacak.

Bir Hafta Sürecek Sömestir Kampı Avantajları

Bu özel kamp programı, öğrencilere bir hafta boyunca bir dizi avantaj sunuyor. İlk dönem konularını tekrar etme, eksikleri tespit etme ve tatilde ders çalışırken sosyal bir ortamda olma şansını bir araya getiriyor. Sanal dershane atmosferinde keyifli vakit geçirirken, öğrenciler aynı zamanda derslerini güçlendirecekler.

Tekrar ve Telafi Dersleri ile LGS'ye Hazırlan

StartfenGO 2024 Sömestir Kampı, Matematik, Fen Bilimleri, Türkçe, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük derslerinden 2'şer oturumda gerçekleşecek canlı genel tekrar dersleri ile dolu. Yoğun kamp programı sayesinde öğrenciler, birinci dönemden hiçbir eksikle sınavlara hazırlanmayacaklar. Bu kamp, LGS yolunda başarıya bir adım daha yaklaşmanızı sağlayacak.

Sömestir Kampı Programı

Eğer Sömestir Kampı derslerini daha rahat takip etmek istiyorsan, aşağıdaki programı inceleyebilirsin:

 

Hemen StartfenGO'ya Katıl!

StartfenGO’ya katılarak Sömestr Kampı ve sınıfına özel daha pek çok eğitim içeriğine erişmek için hemen tıkla. Eğitimde bir adım öne geç, başarıya giden yolda StartfenGO ile yolculuğunu şekillendir!

Bu fırsatı kaçırma, hemen kaydol ve başarıya giden yolda avantaj elde et! Unutma, başarıya giden yolculuk, doğru adımlarla atılan küçük adımlarla başlar. StartfenGO ile başarı seninle!

 

KAYDOL